Vedlikeholdsmetode for opprullingsutstyr

I operasjonsprosessen vilopprullermå være standardisert og praktisk av profesjonelt og stabilt personale for fleksibelt å bruke operasjonen, posefremstillingsprosedyrer, lære og trene enkle instrumenter og utstyr, og endre parameterkonfigurasjonen.
Fordi den aktuelle parameterkonfigurasjonen av det opprullingsmekaniske anlegget må undersøkes for vanlige feil i arbeidet, er det nødvendig å iverksette tiltak for å utføre daglig rengjøring og vedlikehold.Hva er den grunnleggende rengjøringen av opprulleren?
1. Når opprulleren er slått av, må det nøyaktige måleelementet rengjøres umiddelbart.Hvis for eksempel emballasjen er sukker, salt osv., er det nødvendig å sørge for at åpningsbrettet og ruletten rengjøres i hvert skift, slik at selv om maskineri og utstyr brukes over lengre tid, vil de ikke bli korrodert.
2. For varmeforseglingskroppen bør den rengjøres ofte, noe som også er for å sikre de klare linjene i forseglingen av opprulleren.
3. Fargemerkesensoren på rewinder bør også rengjøres regelmessig for å sikre at musepekerens sporingsfeil ikke er lett å øke.
4. Arbeidstakere må umiddelbart fjerne råvarene som er spredt på materialet for å forhindre skade på maskineri og utstyr.
5. Husk å rydde opp støvet i el-styreskapet i tide.For å unngå dårlig kontakt, må den nye opprulleren inspiseres regelmessig og strammes til tema bevegelige deler innen en uke etter påføring, og fylles på vedlikehold.
Grunnleggende vedlikehold av opprulleren:
1. Oppretthold regelmessig inspeksjon av maskinen, og kontroller skruene i hver posisjon av den automatiske pakkemaskinen for å forhindre at den løsner.
2. Rewinder bør også være oppmerksom på fuktsikker, vanntett, anti-korrosjon, fluesikker og andre problemer.Det elektriske styreskapet og rekkeklemmen skal holdes rene.
3. Olje og smøre ved okklusjonen av transmisjonsgirtennene til omviklingen, oljeinnsprøytningshullet i lageret med et sete og treningsbevegelseskomponentene i tide for å forhindre vanlige feil.
Ytelsesegenskaper:
1. Rewinder bruker PC-drift eller manuell intervensjon, ytelsen er relativt pålitelig, og den generelle automatiseringsteknologien er høy.
2. Den kan også låse den forhåndsprogrammerte prosesseringsteknologien, slik at kontrollpersonalet ikke kan endre den privat, og dermed sikre kvaliteten på det pressede produktet.
3. Respolemaskinen har også funksjonene rettidig utkasting, automatisk deflasjon og automatisk trykk.
4. Det er tre praktiske driftsmoduser å velge mellom: manuell, automatisk og elektrisk.
I vårt daglige liv er utstyret for opprullingsmaskinen egnet for medisinsk utstyr, medisinsk utstyr, kunstverk, hydrauliske tetninger for små leker, ledende lim, gummideler for kjøretøy, gummideler for industriell produksjon, silikonprodukter for diagnose og behandling, treningsutstyr, diverse Produksjon, produksjon og prosessering av komplekse silikonmaterialer og gummitilbehør som prøveredskaper, dobbeltlags muggskallprodukter osv. Du må vanligvis fortsatt vedlikeholde mer og mer, ta hensyn til vedlikehold.Uansett på et hvilket som helst felt, må vi ta hensyn til vedlikeholdet av opprulleren, og alle de små detaljene kan ikke gå glipp av.


Innleggstid: 15. april 2022